Om meg

I Nordby Produksjoner vil jeg fortelle historier fra vår tid som jeg mener er viktige og som kan engasjere, berøre og overraske. Bruk av humor samt arbeid med referansegrupper er sentralt i utviklingen.

 
 
 

Nordby Produksjoner ble startet av Birgit Nordby i 2017, og jeg er kunstnerisk leder. I Nordby Produksjoner jobber jeg fra ide til forestilling i samarbeid med kunstnere fra ulike felter.  Jeg har bakgrunn fra å jobbe som skuespiller med ulike former for improvisasjon for å utvikle tekst, ide og karakterer, samt som pedagog.

Tidligere har Birgit Nordby utviklet flere kunstprosjektet med ulike kunstnere som ”Stemmen” med Eline Holbø Wendelboe og komponist Henrik Skram. ”Stemmen” ble spilt på Munch-museet og videre på turne på ulike kunstmuseer i Norge i forbindelse med Munchs jubileumsår 150 år. ”The Oslo Experiment”, spilt på Stratos i Oslo og var en del av Samtidsfestivaleni 2007, var et internasjonalt samarbeid hvor vi utforsket tematikker hentet fra Bergmann og Ibsen rundt forhold, brudd og kommunikasjon.